- Серумски цитокини као потенцијални биомаркери за дијагнозу и праћење поремећаја спавања: попречна и лонгитудинална студија: Нивои ИЛ-6, ТНФ-α, ИЛ-1β, ИЛ-10 и ЦРП у серуму - Yao, Yongliang; Pan, Yifan; Yan, Lei; Zheng, Chaoan (Journal of Medical Biochemistry, 2026)
-