. Нови прогностички потпис који комбинује серумске инфламаторне цитокине и дужину теломера без ћелија код рака плућа малих ћелија: серумски нивои IL-6, IL-8, TNF-α, CRP и дужине теломера без ћелија (cfTL) - Pan, Mark; Fu, JingYun; Chen, Tao (Journal of Medical Biochemistry, 2026)
-