. Наслов: Тространи панел биомаркера системске упале, имунолошке активације и тубуларне повреде (IL-6, suPAR, KIM-1) предвиђа морталитет и кардиоваскуларне исходе код завршне фазе бубрежне болести: Тространи биомаркерски панел системске упале, имунолошке активације и тубуларне по - Li, Tong (Journal of Medical Biochemistry, 2026)
-