- Динамичко профилисање мрежа серумских цитокина предвиђа главне нежељене срчане догађаје код инфаркта миокарда са ST-елевацијом: - - Chen, Jun; Zheng, HuiPing (Journal of Medical Biochemistry, 2026)
.