Dijagnostička vrednost kombinovanog određivanja nivoa NLR i CRP u serumu kod pacijenata sa migrenom u fazi napada: Prospektivna studija Tone: Kratki naslov: serum NLR i CRP kod pacijenata sa migrenom - Wan, Yanluan; Liu, Guanglan; Tao, Chunfu; Yuan, Xiujuan; Zheng, Haijian (Journal of Medical Biochemistry, 2025)
0