Kliničke vrednosti serumski karcinoembrionalnog antigena (CEA), glikoproteinskog antigena (CA) 50, CA19-9 i CA72-4, i rastvorljivog fragmenta citokeratina 19 (CYFRA21-1) u ranom skriningu i predviđanju prognoze raka debelog creva: Kliničke vrednosti serumski tumorskih markera - Zhang, Yingqiang; Song, Ze; Tang2, Jun; Wu, Min; Li, Zhi (Journal of Medical Biochemistry, 2025)
.