slov rada (srpski jezik, ne duži od 12 reči) - Chauhan, Saraswati; N P Singh (Industrija, 2024)
Apstrakt mora biti pisan na engleskom i na srpskom jeziku. Apstrakt predstavlja pregled rada u maksimalnoj dužini do 200 reči, u kome treba da budu obuhvaćeni cilj rada, kratak opis metodologije i opšti zaključci istraživanja. Apstrakt ne može da sadrži koncepte i zaključke o kojima nije pisano u radu