MEDICAL EMERGENCY TEAM AS AN ACCIDENTAL WITNESS TO THE RITUAL OF EXORCISM PERFORMED ON A PREGNANT MUSLIM WOMAN - Simić, Vladimir; Anđelić, Slađana; Nikolić, Bojan; Milosavljević, Goran; Vukićević, Verica (Halo 194 - naučni časopis urgentne medicine, 2023)
Prikazujemo religijski ritual egzorcizma sproveden od strane muslimanskog sveštenika nad trudnicom Islamske veroispovesti praćen trzajevima tela i bolom u stomaku, pred ekipom hitne medicinske pomoći kao slučajnim očevicem događaja.