СНИМЦИ СА КАМЕРА ЗА ВИДЕО НАДЗОР КАО ДОКАЗ У КРИВИЧНОМ ПОСТУПКУ - пракса Врховног (касационог) суда - Pisarić, Milana (Glasnik Advokatske komore Vojvodine, 2025)
/
Keywords: krivicni postupak; dokazi; snimci; video nadzor