Живот и стваралаштво Милорада Ботића: Есеј у част Милорада Ботића (1913-2007) - Tomin, Jelena (Glasnik Advokatske komore Vojvodine, 2025)
Милорад Ботић је био једна од најистакнутијих личности војвођанске адвокатуре. Оставио је неизбрисив траг у Гласнику Адвокатске коморе Војводине, часопису за правну теорију и праксу, као главни и одговорни уредник али и као аутор бројних радова у Гласнику. Био је плодан писац са више објављених књига, збирки песама и чланака.
Keywords: адвокатура, Гласник Адвокатске коморе Војводине, Милорад Ботић.