О ПОТРЕБИ ИЗУЧАВАЊА ЕКОНОМСКОГ АСПЕКТА У ОДНОСИМА БЕОГРАДА И ПРИШТИНЕ: Сандра Давидовић, Данило Бабић, Јелена Пејић Никић, Приватизација друштвених предузећа на Косову и Метохији под окриљем УНМИК администрације: преглед, оцене, закључци, Београд, Београдски форум за свет равноправних, 2018, стр. 167 - Miketić, Uroš D. (Ekonomski pogledi, 2024)
Аутор даје приказ студије Приватизација друштвених предузећа на Косову и Метохији под окриљем УНМИК администрације : преглед, оцене, закључци (Београд, 2018). Студија коју потписују Сандра Давидовић, Данило Бабић и Јелена Пејић Никић упознаје нас са најбитнијим токовима привазизације на Косову и Метохији након 1999. Представља важан допринос познавању економије тзв. Косова.