О ПОТРЕБИ ИЗУЧАВАЊА ЕКОНОМСКОГ АСПЕКТА У ОДНОСИМА БЕОГРАДА И ПРИШТИНЕ: Сандра Давидовић, Данило Бабић, Јелена Пејић Никић, Приватизација друштвених предузећа на Косову и Метохији под окриљем УНМИК администрације: преглед, оцене, закључци, Београд, Београдски форум за свет равноправних, 2018, стр. 167 - Miketić, Uroš D. (Economic Outlook, 2024)
The author presents the study Приватизација друштвених предузећа на Косову и Метохији под окриљем УНМИК администрације : преглед, оцене, закључци (Belgrade, 2018). The study signed by Sandra Davidović, Danilo Babić and Jelena Pejić Nikić introduces us to the most important trends in privatization in Kosovo and Metohija after 1999.
Keywords: pravitization; Kosovo and Metohija; so called; so-called Kosovo; Serbs and Albanians