О ПОТРЕБИ ИЗУЧАВАЊА ЕКОНОМСКОГ АСПЕКТА У ОДНОСИМА БЕОГРАДА И ПРИШТИНЕ: Сандра Давидовић, Данило Бабић, Јелена Пејић Никић, Приватизација друштвених предузећа на Косову и Метохији под окриљем УНМИК администрације: преглед, оцене, закључци, Београд, Београдски форум за свет равноправних, 2018, стр. 167 - Miketić, Uroš D. (Economic Outlook, 2024)
The author presents the study Приватизација друштвених предузећа на Косову и Метохији под окриљем УНМИК администрације : преглед, оцене, закључци (Belgrade, 2018). The study signed by Sandra Davidović, Danilo Babić and Jelena Pejić Nikić introduces us to the most important trends in privatization in Kosovo and Metohija after 1999.