Društveni pokreti u digitalnoj eri - Bajić, Predrag Đ. (CM: Communication and Media, 2019)
Prikaz knjige Manuel Kastels, Mreže revolta i nade: društveni pokreti u doba interneta, prevele sa engleskog Vanja Savić i Daniela Nikolić, Službeni glasnik, Beograd, 2018.