Book Review - Obradović, Neven D. (CM: Communication and Media ISSN 2466-541X; 2466-5452 (Online), 2020)
Digitalne tehnologije u službi globalne integracije ljudi Meri Čejko, Superpovezani - Internet, digitalni mediji i tehno-društveni život, prevod s engleskog Jelena Petrović, Clio, Beograd, 2019. Naslov originala: Superconnected – The internet, Digital Media, and Techno-Social Life