СЕЛЕКТИВНА БИБЛИОГРАФИЈА МОМЧИЛА МИЛАНКОВА (Baština, 2025)
Рад представља селективну библиографију Момчила Миланкова, насталу поводом 100. годишњице његовог рођења. При изради библиографије коришћени су Узајамни каталог COBISS.SR и Узајамни каталог COBISS.RS, и то монографске и серијске публикације. Библиографија обухвата период од 1956. до 2016. године.
Keywords: библиографија, Момчило Миланков, COBISS.SR, COBISS.RS