Retrakcija rada: OПОЗИВ: ВАЖНОСТ И ЗАСТУПЉЕНОСТ МОРАЛНОГ ВАСПИТАЊА У ПРОГРАМСКИМ САДРЖАЈИМА ПРЕДШКОЛСКИХ УСТАНОВА – СТАВОВИ ВАСПИТАЧА аутора Весне Љ. Минић и Снежане П. Перишић (2023, вол. 33, бр. 60, стр. 495–506 (Baština, 2024)
/
Keywords: /