СЛОЈЕВИТОСТ БАШТИНЕ И ОЧУВАЊЕ ПАМЋЕЊА: (Јелена Павличић Шарић. Баштина Богородице Љевишке и очување памћења. Звечан: Универзитет у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици, Факултет уметности у Приштини са привременим седиштем у Звечану, 2021, 326 стр.) (Baština, 2022)
/
Keywords: /