ЗНАТАН ДОПРИНОС ОЧУВАЊУ И РАЗВОЈУ СРПСКЕ ОНОМАСТИКЕ: (Голуб Јашовић и Славица Јовановић, Ономастика Малог Црнића. Косовска Митровица – Мало Црниће: Филозофски факултет – Библиотека „Србољуб Митић“, 2020, стр. 693) (Baština, 2021)
/
Keywords: /