(untitled) (Baština, 2020)
Безобзирно уништавајући природу (биљни и животињски свет, ваздух, воду и земљу) непромишљено је експлоатишући и мењајући из користољубља, човек је као надмоћно биће тако угрозио и опстанак планете Земље. Изневерио је Божје дело на Земљи, а тиме и самог себе. Ради профита, исхране, енергије, индустријализације... заборавио је на све моралне норме и обзире и уместо за природу започео поход против природе и себе истовремено.