(untitled) (Baština, 2025)
У прилогу је представљен зборник радова Траговима Уликса: одјеци стваралаштва Џејмса Џојса у српској књижевности. Зборник је настао поводом стогодишњице Џојсовог романа, на основу излагања на округлом столу одржаном у јуну 2022. године. Уредник публикације је Зоран Пауновић, истакнути проучавалац англофоних књижевности и преводилац Уликса на српски језик. У прилогу су приказани појединачни компаративни текстови и истакнут је значај ове публикације.