(untitled) (Baština, 2024)
Чланак прати животе муслимана који су током окупације били у оружаним снагама нацистичке Немачке, односно анализира да ли су и како кажњени, даље, њихову интеграцију у послератно југословенско друштво и нарочито, став Комунистичке партије Југославије (КПЈ) према питању њихове колаборације. Рад је писан на изворној документацији која се чува у Архиву Југославије, Војном архиву и Државном архиву Србије у Београду, Историјском архиву Краљева и Историјском архиву Рас у Н. Пазару, те на одабраној научној литератури.