(untitled) (Baština, 2023)
Ново време је период када се организације и запослени суочавају са радикалним променама на дневном нивоу. Цовид пандемија је постојећу систуацију учинила још комплекснијом, а пред организације, и њихове запослене, поставила нове изазове. Прилагођавање на “нову нормалност” изискује вишеспектралне промене у оквиру организационе структуре, културе, радних пракси и стила живота. За очекивати је да је страх од промена свеприсутан, међутим, ово је једна од ситуација када на кризу треба гледати као на потенцијалну шансу. Аутори су се потрудили да организационе аспекте промена детаљније опишу и објасне, а све у циљу поспешивања актуелних пословних пракси.