(untitled) (Baština, 2021)
Овај рад разматра теоријске оквире и моделе који се фокусирају на технолошке, методолошке, мотивационе и педагошке аспекте онлајн образовања. Након прегледа теорије учења и технолошког контекста онлајн образовања, дат је преглед интерактивних модалитета који имају потенцијал да одговоре захтевима које будући развој технологије ставља пред образовање у најширем смислу.