(untitled) (Baština, 2021)
У овом раду говори се о односу национаног и религијског идентиета. Циљ је испитати на које начине је религија утицала на национални идентиет Срба на Косову и Метохији. Рад се осврће на процес окретања религији услед историјских догађаја који су утицали на национални идентиет угрожавајући га и доводећи у питање његово опстајање. Посебна ситуација на Косову и Метохији довела је до низа промена и изазова за косовске Србе. У одговору на те изазове религија и вера имају пресудну улогу, која ће бити објашњена и наглашена у овом раду.