(untitled) (Baština, 2020)
Чланак је базиран на фонду Председништвo СФРЈ и допуњава тренутна историографска сазнања о ситуацији на САП Косову током 1989. године. У чланку су приказани ставови Председништва СФРЈ према хапшењу политичких и привредних руководилаца САП Косова и мартовским дешавањима на САП Косову.