Calvary Parish of Calvary. The suffering of priests and parishioners from October 1944 to May 1945 (Heritage, 2020)
Drugo dopunjeno i izmenjeno izdanje monografije Golgota Rakovičke parohije. Stradanje sveštenika i parohijana od oktobra 1944. do maja 1945. Godine koje je pred nama, predstavlja dragocen pokušaj da se doprinese rasvetljavanju manje poznatih činjenica iz srpske istorije, a koje govore o uklanjanju ideoloških i klasnih protivnika od strane novouspostavljenog komunističkog režima, na teritoriji Rakovičke parohije u prvim godinama nakon Drugog svetskog rata.