Антологијски архитектонски водич Загреба - 100 изабраних зграда, аутори Златко Карач / Ален Жунић Zagreb Architecture Guide - 100 Selected Buildings, authors Zlatko Karac / Alen Zunic - Đukanović, Dubravka (Arhitektura i urbanizam, 2014)
Prikaz knjige: Antologijski arhitektonski vodič Zagreba - 100 izabranih zgradaAutori:            Zlatko Karač i Alen Žunić.Izdavači:         UPI-2M Plus i Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2013.