Savremeno u nasleđu - eksperimentalni modeli revitalizacije na primeru Vile Mozer arhitekte Milana Zlokovića - Ciganović, Aleksa (Arhitektura i urbanizam, 2023)
Zavod za zaštitu spomenika kulture grada Beograda, 20.oktobar-20.novembar 2023. Izložba završnih radova generacije 2022/23 Master akademskih studija Unutrašnja arhitektura na Univerzitetu u Beogradu – Arhitektonskom fakultetu
Keywords: Zavod za zaštitu spomenika kulture grada Beograda; Izložba završnih radova; Master akademske studije