Vojin Simeonović: arhitekta i pilot / Ivana Simeonović Ćelić, Milan Milovanović, Ivan R. Marković, Savo Popović - Dukić, Anđela (Arhitektura i urbanizam, 2023)
Monografija Vojin Simeonović: arhitekta i pilot grupe autora koju čine Ivana Simeonović Ćelić, Milan Milovanović, Ivan R. Marković i Savo Popović objavlјena je 2022. godine. Koristeći se obilјem sačuvane dokumentacije, autori su kroz pažlјivo sistematizovanu i strukturiranu podelu korpusa građe detalјno rekonstruisali životni i profesionalni put arhitekte. Monografija je podelјena na dva glavna segmenta: Vojin Simeonović (1900−1978), životni i radni elan i Graditelјski opus arhitekte Vojina Simeonovića, u okviru kojih su temelјito prikazani i opisani krucijalni događaji za lični razvoj arhitekte, kao i projekti kojima je obeležena njegova uloga stvaraoca u međuratnom i posleratnom periodu.