Planiranje održivog prostornog razvoja planinskog turizma u Evropi i Srbiji / Dragiša Dabić - Maksin, Marija (Arhitektura i urbanizam, 2022)
ског туризма у Србији.
Keywords: планирање; одрживи развој; планински туризам; Европа; Србија