Спасоје Крунић, Просторне метафоре / Љубица Јелисавац-Катић, Милан Лојаница и Владимир Мако - Milašinović Marić, Dijana P. (Arhitektura i urbanizam, 2019)
Prikaz knjige: Spasoje Krunić, prostorne metafore