Награђени мастер рад: Праг сна - Филхармонија - Природно језгро Београда - Milenkovic, Vladimir (Arhitektura i urbanizam, 2014)
Prikaz nagrađenog studentskog Master projekta: Digitalizacija evolucije, Mihailo Popović