Pavilјon Serbia u Rimu 1911. modernizam, arhitektura i rana ideja jugoslovenstva / Slobodan Danko Selinkić - Jankov, Sonja (Arhitektura i urbanizam, 2023)
Prikaz interdisciplinarne monografije Pavilјon Serbia u Rimu 1911. Modernizam, arhitektura i rana ideja jugoslovenstva Slobodana Danka Selinkića koja je vredan doprinos istraživanjima dela skulptora Ivana Meštrovića i arhitekte Petra Bajalovića, kao i istoriji kulturne diplomatije, istorije arhitekture i urbanizma, tipologije izložbenih pavilјona, kulturologije, kulturne politike, studija Jugoslavije i istorije.