Tri ugla arhitekture - Milašinović Marić, Dijana (Arhitektura i urbanizam, 2023)
Galerija Doma vojske Srbije, 17. Maj − 2. juni 2023. (arhitekti: Vasilije Milunović, Jelena Ivanović Vojvodić i Verica Krstić), izložba povodom Velike nagrade 54. Majske izložbe ULUPUDS-a