Aneks Elektronskog fakulteta u Nišu - Stanimirović, Mirko; Kondić, Slaviša; Tanić, Milan; Nikolić, Vojislav (Arhitektura i urbanizam, 2022)
U ovom predstavlјanju je pored arhitekture opisan razvoj programa, koji je direktno utucao na arhitektonsku kompoziciju aneksa Elektronskog fakulteta u Nišu. Sa idejom da stvori uslove za potpunije obrazovanje i brže povezivanje nauke i preduzetništva, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije investiralo je u izgradnju Višenamenske lamele Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu, čiji projekat potpisuju arhitekte iz studija Teking iz Niša. Objekat je postavlјen uz postojeću zgradu Elektronskog fakulteta i predstavlјa njenu dogradnju čineći sa njom celinu. Oblikovni koncept objekta nastao je integrisanjem više uticajnih faktora koji su ga odredili (program, mesto i vreme građenja). Aneks Elektronskog fakulteta predstavlјa dogradnju postojećeg fakulteta, u kojoj se ogleda i naglašava arhitektura postojećeg objekta.