ОБДАНИШТЕ У БЛОКУ 67 - [О] ПОЗИВ МАШТ ИИЛИ ЗАИГРАНИ АРХИТЕКЈИ - Gnjato, Milka (Arhitektura i urbanizam, 2015)
Комбинована дечја установа у Блоку 67 у Београду. Србија, 44.806128, 20.410916 Архитектонски конкурс. Прва награда. 2010. Пројекат. 201 И. Дечији вртић „Тесла - наука за цео живот", Нови Београд Архитекти: Два:Студио / Ђурић и Вуја архитекти: Александру Вуја, Милан Ђурић, Милка Гњато, фотографије: Реља Иванић