Novka Ubović Elementary School, Podgorica - Jovicevic, Ivan (Arhitektura i urbanizam, 2024)
Osnovnu školu Novka Ubović smo projektovali sa idejom da suburbanom kontekstu, bez identiteta, čiji se javni prostor svodi na haotičnu mrežu loše povezanih saobraćajnica, damo dobar dio javnih sadržaja koji mu nedostaju, s ciljem da jedno introvertno naselje postane prostor okupljanja, druženja i rekreacije.